Referenties

Fencer IT

Fencer is een ICT dienstverlener die zich met name richt op Managed Service en ICT-projecten. Fencer onderscheidt zich door persoonlijk contact, korte lijnen en een 24/7 bereikbaarheid. 

Visma

Ysbreecker verzorgt new business-leads voor Visma.net HRM & Payroll en Visma.net Logistics 

Bloosem Media

Bloosem Media verbetert uw Online Performance Marketing. Ysbreecker tekent voor de telemarketing leads. Een sterke combinatie.

Chardonnay Media

Chardonnay Media  helpt bedrijven met Video & Animatie communicatie (2D en 3D). Professioneel beeldmateriaal met een boodschap die uw doelgroep bereikt en raakt! 

Weber Shandwick

Weber Shandwick is een communicatie en PR bureau dat met veel passie en toewijding werkt aan content die uitdagend, origineel en onweerstaanbaar is. 

Connexys

Marktleider in Recruitment software. De Resource Manager biedt  een sterk platform dat bedrijven helpt om alle beschikbare data optimaal in te zetten. Ysbreecker helpt met het aanboren van New Business.

Stichting Makkelijk Lezen

Ysbreecker helpt Stichting Makkelijk Lezen met het eerste contact leggen bij bedrijven en instellingen zodat een gesprek direct op inhoud gevoerd kan worden 

GLS Netherlands

GLS Netherlands is een van de toonaangevende logistieke bedrijven in Nederland. Het verzorgt pakket-, vracht-, en expreszendingen.

UBN

UBN uitzendbureau voor logistieke, industriële en administratieve banen tot en met MBO-niveau groeit! Mede dankzij de inspanningen van Ysbreecker.

DLM, Dé Lease Maatschappij

Voor DLM, Dé Lease Maatschappij verzorgt Ysbreecker new business-leads met potentiële afnemers die persoonlijk contact belangrijk vinden en op hun wagenpark willen besparen.

 

Redmint

Ysbreecker werkt in B2B campagnes nauw samen met Redmint. Een professioneel creatief merkactivatie bureau dat al uw zorgen uit handen kan nemen.

Dental Clinics

Patiënten de best mogelijke tandheelkundige zorg bieden, nu en in de toekomst. Dat is het streven van Dental Clinics. Door samen te werken met Ysbreecker wordt de groei van deze organisatie succesvol vorm gegeven.

EMC expo

EMC Expo ontwerpt en levert stands op maatmodulaire stands en expodisplays inclusief expo services. Ysbreecker verzorgt de telemarketing activiteiten.   

 

Solar

In samenwerking met merkactivatiebureau Redmint levert Ysbreecker wekelijks New Business afspraken voor diverse buitendienst onderdelen van Solar.

 

Draad

Draad bestaat, waar je ook gaat. Ysbreecker heeft Draad geholpen om de Markt Online op de kaart te zetten, een groot succes! Door onze uitstekende cold-calling wisten wij een groot aantal markten binnen te slepen.

Exact Software

Exact Online, de Cloud oplossing voor Accountancy om efficiënt samen te kunnen werken met klanten. Ysbreecker levert wekelijks nieuwe businessleads.